Neem contact met ons op: +31752340800

Gratis verzending op leveringen binnen Nederland vanaf €45,-

Verzendkosten & Levertijd

LET OP: Vanwege COVID-19 is het ontzettend druk bij het postkantoor, hierdoor kan de levertijd afwijken van onze beloftes. Wij versturen nog steeds uw bestelling zoals u van ons verwacht bent, maar i.v.m. drukte kan de levering langer duren.

Veel Gestelde vragen

Wij en onze bezorgers doen er alles aan om de beloofde levertijd waar te maken. Als dat onverhoopt niet lukt, brengen we u daarvan op de hoogte. Houdt uw Track&Trace in de gaten voor de meest actuele informatie.

Niet (alles) ontvangen?
We kunnen niet altijd alle artikelen van één bestelling op hetzelfde moment verzenden. In uw account ziet u of we alles tegelijkertijd verzonden hebben. Als we wel alles hebben verzonden, kunt u het beste even contact opnemen met onze klantenservice.

Niets is zo belangrijk als de levertijd. Daarom hanteren wij: Voor 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden. In het gunstigste geval ontvangt u de levering dan al de volgende dag. 

Wij hanteren voor alle leveringen 2 bezorgopties welke gratis zijn voor alle orders vanaf €45,- met een levering in Nederland. Kiest u voor levering met track & track, dan ontvangt u zodra wij uw bestelling hebben verstuurd een Track & Trace code waarmee u de levering kunt volgen. Kiest u voor de briefpost optie, dan versturen wij het pakketje op en kunt u de levering in uw brievenbus verwachten.

Staat uw bestelling in uw account? Dan is het gelukt.

Als u meer dan 45 minuten geleden besteld heeft en u heeft geen bevestiging ontvangen en er staat ook niets in uw account, neem dan contact op met de klantenservice. En maakt u zich geen zorgen: als er geld is afgeschreven, dan betalen we u automatisch terug als er wat fout is gegaan.

Gratis verzending

Alle leveringen in Nederland worden gratis verzonden bij bestellingen vanaf €45,-.

Zelfde dag verzonden

Alle orders voor 16:00 worden nog dezelfde dag verstuurd.

100% Secure Checkout

Wij hanteren een SSL Wildcard op onze website, uw gegevens zijn te allen tijde beschermd.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van belangrijke informatie omtrent mondkapjes en onze acties/ aanbiedingen.