Neem contact met ons op: +31752340800

Gratis verzending op leveringen binnen Nederland vanaf €45,-

Mondkapjes voor Tandartsen

Mondkapjes voor tandartsen

Vanwege de grote vraag aan mondkapjes zijn er minder mondkapjes voor tandartsen beschikbaar. Terwijl dit voor uw bedrijfsvoering noodzakelijk blijft. Als tandarts kan het voorkomen dat uw huidige leverancier geen mondkapjes meer kan leveren i.v.m. een grotere vraag in de markt. Wij houden een geselecteerd aantal mondkapjes beschikbaar voor de contactberoepen waarbij het dragen van een mondkapje noodzakelijke is. 

Mondkapjes zorgen voor meer hygiëne tijdens een behandeling. Hierdoor wordt de kans op eventuele verspreiding van infecties sterk verminderd. Een mondmasker dient, zowel de mond als neus af te dekken. Ook zijn onze mondkapjes unisex, waardoor deze zowel bij mannen als vrouwen een perfecte aansluiting op het gezicht vormen.

Mondkapjes van Daily Masks zijn leverbaar met gewatteerde oor elastieken. Onze mondkapjes beschikken over een flexibele neusbeugel voor een comfortabele pasvorm.

Het ademhalingbeschermingsmasker moet voldoen aan de Europese richtlijn Persoonlijke Beschermingsmiddelen en aan NEN-EN 149+A1. Gebruik bij een ademhalingbeschermingsmasker van wegwerpmateriaal en type zonder uitademventiel, aangezien er bij een ventiel de kans bestaat dat bij spatten druppels via het ventiel binnendringen.

Er zijn verschillende ademhalingbeschermingsmaskers. Daily Masks verkoopt uitsluitend FFP1 maskers: dit is het laagste prestatieniveau om van een beschermingsmasker te kunnen spreken. Dit masker heeft een efficiëntie van minimaal 80% tegen partikels die door de lucht verspreid worden. De zijkant lekkage (rondom het gezicht) mag niet meer zijn dan 22%. Dit masker wordt o.a. gebruikt wanneer er sprake is van het norovirus.

Geef een reactie

Gratis verzending

Alle leveringen in Nederland worden gratis verzonden bij bestellingen vanaf €45,-.

Zelfde dag verzonden

Alle orders voor 16:00 worden nog dezelfde dag verstuurd.

100% Secure Checkout

Wij hanteren een SSL Wildcard op onze website, uw gegevens zijn te allen tijde beschermd.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van belangrijke informatie omtrent mondkapjes en onze acties/ aanbiedingen.