Neem contact met ons op: +31752340800

Gratis verzending op leveringen binnen Nederland vanaf €45,-

Mondkapjes voor mantelzorgers

Mondkapjes voor Mantelzorgers

Als mantelzorger blijft u constant in contact met een persoon met een verhoogt risico. Hoewel de overheid mondkapjes voor mantelzorgers niet verplicht heeft gesteld of adviseert kunt u hier uw twijfels over hebben. 

Er heerst angst onder veel mantelzorgers: Want waarom wel een mondkapje in de trein en niet voor een mantelzorger dat veelal werkt met een persoon met een verhoogt risico?

Veel mantelzorgers besluiten daarom het heft in eigen handen te nemen en dragen daarom toch een mondkapje. Het is niet verplicht, maar het dragen van een mondkapje beperkt wel de verspreiding tot een minimum. Zeker in een omgeving bij een risicogroep is het beperken van besmetting erg belangrijk. 

Mocht u als mantelzorger twijfelen over het gebruik van een mondkapje of wilt u met ons in gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via mail of u kunt ons telefonisch bereiken. Wij hebben niet medische mondkapjes direct uit voorraad leverbaar en helpen u als mantelzorger graag bij het vinden van een geschikte oplossing. 

Geef een reactie

Gratis verzending

Alle leveringen in Nederland worden gratis verzonden bij bestellingen vanaf €45,-.

Zelfde dag verzonden

Alle orders voor 16:00 worden nog dezelfde dag verstuurd.

100% Secure Checkout

Wij hanteren een SSL Wildcard op onze website, uw gegevens zijn te allen tijde beschermd.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van belangrijke informatie omtrent mondkapjes en onze acties/ aanbiedingen.