Neem contact met ons op: +31752340800

Gratis verzending op leveringen binnen Nederland vanaf €45,-

Klachtenpagina

Wij hopen het natuurlijk niet, maar het kan altijd voorkomen dat u ontevreden bent over onze service. U leest op deze pagina hoe en welke verdere stappen u kunt ondernemen.

Wat te doen bij een klacht

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar:

klachtenafhandeling@dailymasks.nl

Onze medewerkers van de afdeling klantenservice zullen de klacht bekijken
en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waarbij wij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Algemene informatie veilig gebruik van mondkapjes

Waarschuwingen & beperkingen

Om ervoor te zorgen dat u de maximale bescherming haalt uit uw mondmasker, geven we een aantal tips. Houd hier rekening mee!

  • Een mondmasker beschermt u tegen stofdeeltjes die het coronavirus kunnen dragen. Het beschermt u dus niet tegen het virus zelf.
  • Draag alleen een mondkapje dat goed afsluit. Heeft u een baard? Dan sluit een mondkapje niet luchtdicht aan op uw gezicht.
  • Controleer voor gebruik of het mondkapje intact en schoon is.
  • Volg voor het dragen van het mondkapje de opzetinstructies.
  • De mondmaskers beschermen niet tegen gassen of dampen.
  • Gebruik het mondmasker niet wanneer het zuurstofgehalte in de lucht lager is dan 19,5%.
  • Stop het gebruik wanneer u moeilijk kunt ademen of misselijk of duizelig wordt.
  • Volg voor opslag & transport de aanwijzingen van de fabrikant op de verpakking.
Een goed sluitend mondkapje en draagcomfort

Veel mensen dragen de verkeerde mondkapjes of een doek maar dit bied weinig adembescherming. Een mondkapje werkt alleen als het goed sluit rondom neus en mond. Al onze mondkapjes beschikken over een goede pasvorm en een aanpasbare neusstrip. Deze kunt u zelf vormen naar uw neus, waardoor onze mondkapjes geschikt zijn voor elk gezicht en comfortabel dragen. We bieden opvouwbare mondkapjes. Opvouwbare mondkapjes zijn makkelijk mee te nemen. Ze sluiten goed aan op je gezicht, omdat ze over een comfortabele 3-panel beschikken. Bovendien bevatten ze een vervormbare neusbeugel, waardoor er geen open ruimtes overblijven en je zicht niet wordt beperkt.

Gratis verzending

Alle leveringen in Nederland worden gratis verzonden bij bestellingen vanaf €45,-.

Zelfde dag verzonden

Alle orders voor 16:00 worden nog dezelfde dag verstuurd.

100% Secure Checkout

Wij hanteren een SSL Wildcard op onze website, uw gegevens zijn te allen tijde beschermd.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van belangrijke informatie omtrent mondkapjes en onze acties/ aanbiedingen.