Neem contact met ons op: +31752340800

Gratis verzending op leveringen binnen Nederland vanaf €45,-

Informatie Betaalmethoden

LET OP: Alleen bij correct gebruik volgens de richtlijnen kan een mondkapje beschermen. Wij adviseren u om de gebruiksaanwijzing welke wij bij uw levering meeleveren goed te volgen.

Hoe kunt u bij ons betalen

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen hanteren wij drie verschillende betaalmethodes, dit zijn Credit Card, IDEAL en achteraf betalen binnen 14 dagen met Klarna. Op deze pagina hebben wij algemene informatie beschreven wat de betaalmogelijkheden inhouden. Goed om te weten, de prijs vermeld op onze website is de prijs welke u betaalt. Er komen dus geen bijkomende kosten bij voor het gebruik van een betaaldienst. 

Betalen met een CreditCard: Met een creditcard betaalt of bestelt u iets, maar hoeft u het pas achteraf te betalen. Dit is een groot verschil met andere betaalkaarten, zoals de reguliere bankpas, waarbij het bedrag direct van uw bankrekening wordt afgeschreven.

Als u betaalt met een creditcard gaat u een tijdelijke, persoonlijke lening aan die u normaal gesproken zonder rente terugbetaalt aan het einde van de maand. De bestedingsruimte bij een creditcard wordt niet bepaald door het saldo op de bankrekening, maar door uw kredietwaardigheid.

Betaling met IDEAL: Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer. LET OP: In de omschrijving van de iDEAL-betaling staat altijd de naam van het bedrijf vermeld waaraan u betaald heeft. Het kan echter voorkomen dat u de naam van de begunstigde niet herkent, omdat het bedrijf het innen van betalingen heeft uitbesteed aan een derde partij. Zo’n partij wordt ook wel een Collecterende Payment Service Provider (CPSP) genoemd. De naam van de CPSP staat dan ook (als eerste) op uw rekeningoverzicht vermeld. Voor u maakt dat geen verschil. Uw betaling komt via de CPSP bij het bedrijf waar u aan wilt betalen terecht.

Klarna werd in 2005 in Stockholm opgericht met het idee om betalen te vereenvoudigen. Dit doen zij door consumenten aankopen eerst te laten ontvangen voor ze deze afrekenen. Tegelijkertijd neemt Klarna de potentiële krediet- en frauderisico’s van de webwinkelier over. Op dit moment is Klarna één van de snelst groeiende bedrijven in Europa.

In 2014 bundelden Klarna en SOFORT hun krachten en vormden ze de Klarna Group, Europees marktleider op het gebied van online betalen. De Klarna Group heeft meer dan 2500 medewerkers en is actief op 17 markten. Zij bedienen meer dan 85 miljoen consumenten en werken samen met 205 000 webwinkels. Het doel van Klarna is om ’s werelds meest favoriete betaalmethode te worden.

Algemene informatie veilig gebruik van mondkapjes

Waarschuwingen & beperkingen

Om ervoor te zorgen dat u de maximale bescherming haalt uit uw mondmasker, geven we een aantal tips. Houd hier rekening mee!

  • Een mondmasker beschermt u tegen stofdeeltjes die het coronavirus kunnen dragen. Het beschermt u dus niet tegen het virus zelf.
  • Draag alleen een mondkapje dat goed afsluit. Heeft u een baard? Dan sluit een mondkapje niet luchtdicht aan op uw gezicht.
  • Controleer voor gebruik of het mondkapje intact en schoon is.
  • Volg voor het dragen van het mondkapje de opzetinstructies.
  • De mondmaskers beschermen niet tegen gassen of dampen.
  • Gebruik het mondmasker niet wanneer het zuurstofgehalte in de lucht lager is dan 19,5%.
  • Stop het gebruik wanneer u moeilijk kunt ademen of misselijk of duizelig wordt.
  • Volg voor opslag & transport de aanwijzingen van de fabrikant op de verpakking.
Een goed sluitend mondkapje en draagcomfort

Veel mensen dragen de verkeerde mondkapjes of een doek maar dit bied weinig adembescherming. Een mondkapje werkt alleen als het goed sluit rondom neus en mond. Al onze mondkapjes beschikken over een goede pasvorm en een aanpasbare neusstrip. Deze kunt u zelf vormen naar uw neus, waardoor onze mondkapjes geschikt zijn voor elk gezicht en comfortabel dragen. We bieden opvouwbare mondkapjes. Opvouwbare mondkapjes zijn makkelijk mee te nemen. Ze sluiten goed aan op je gezicht, omdat ze over een comfortabele 3-panel beschikken. Bovendien bevatten ze een vervormbare neusbeugel, waardoor er geen open ruimtes overblijven en je zicht niet wordt beperkt.

Gratis verzending

Alle leveringen in Nederland worden gratis verzonden bij bestellingen vanaf €45,-.

Zelfde dag verzonden

Alle orders voor 16:00 worden nog dezelfde dag verstuurd.

100% Secure Checkout

Wij hanteren een SSL Wildcard op onze website, uw gegevens zijn te allen tijde beschermd.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van belangrijke informatie omtrent mondkapjes en onze acties/ aanbiedingen.