Neem contact met ons op: +31752340800

Gratis verzending op leveringen binnen Nederland vanaf €45,-

Wij helpen u graag met uw vraag

Veel gestelde vragen

Wij streven ernaar om uw order dezelfde dag te versturen. Als uw pakket voor 16:00 uur is geplaatst kunnen wij dit zelfs garanderen. U ontvangt een track & trace code en uw pakket wordt in de meeste gevallen de volgende werkdag bezorgd.

De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. Echter zijn verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken uitgesloten van de herroepingsrecht. U kunt enkel de bestelde mondkapjes retourneren als de zegel op de verpakking niet verbroken is zoals beschreven in Artikel 10.8 van onze algemene voorwaarden

Mocht u onverhoopt een verkeerd adres hebben ingevuld en heeft u nog geen track & trace ontvangen? Laat dit ons zo snel mogelijk weten, stuur uw ordernummer naar ons en wij zullen zorgen dat uw pakketje bij het juiste adres geleverd zal worden.

Uw bestelling wordt altijd met een track & trace code verstuurd. Wij houden u op de hoogte van het verwerkingsproces en zodra uw pakketje is overgedragen en wij uw track & trace hebben ontvangen, zullen wij dit direct aan u communiceren.

U kunt ons 7 dagen per week bereiken via 0752340800. Wilt u liever contact via de mail? Ons streven is om uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden. Een mail kunt u sturen via het contactformulier of naar info@dailymasks.nl.

Mocht u onverhoopt een verkeerd adres hebben ingevuld en heeft u nog geen track & trace ontvangen? Laat dit ons zo snel mogelijk weten, stuur uw ordernummer naar ons en wij zullen zorgen dat uw pakketje bij het juiste adres geleverd zal worden.

Op dit moment versturen wij enkel naar adressen gevestigd in Nederland.

Wij proberen uw order zo goed mogelijk te bundelen, mocht het niet mogelijk zijn om uw levering in 1 geheel te versturen, dan krijgt u hierover bericht.

Daily Masks

Adres: De Twee Gebroeders 16
Postcode: 1509ZN Zaandam
Telefoon: 0752340800
E-mail: info@dailymasks.nl

KvK: 74592173
BTW nummer: NL002381355B28

Komt u er niet uit of wilt u een grote zakelijke order plaatsen?

Stuur ons een bericht voor meer informatie.

Gratis verzending

Alle leveringen in Nederland worden gratis verzonden bij bestellingen vanaf €45,-.

Zelfde dag verzonden

Alle orders voor 16:00 worden nog dezelfde dag verstuurd.

100% Secure Checkout

Wij hanteren een SSL Wildcard op onze website, uw gegevens zijn te allen tijde beschermd.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van belangrijke informatie omtrent mondkapjes en onze acties/ aanbiedingen.